you don't have to talk if you don't want to..

0 notes

siapa pernah makan nasik ayam aida corner akan tahu power ke tak nasi ayam die…

feberet zaman belajo ni weh…. :)) (at Aida’s Foodcourt, Centrepoint Kuantan)

siapa pernah makan nasik ayam aida corner akan tahu power ke tak nasi ayam die…

feberet zaman belajo ni weh…. :)) (at Aida’s Foodcourt, Centrepoint Kuantan)

0 notes

kalau tengok cite omputih. rase sweet je datim kat fun fair.. hehehe

borak2 dalam bising bunyi mesin.. hehehe

kalau tengok cite omputih. rase sweet je datim kat fun fair.. hehehe

borak2 dalam bising bunyi mesin.. hehehe

0 notes

tadi aku rasa masalah aku lah paling berat.

paling tak tertanggung dek badan dan akal.

tiba-tiba datang si pengadu.

masalah dia lagi besar dari aku.
aku punya masalah ciput gila.

💪💪💪

tadi aku rasa masalah aku lah paling berat.

paling tak tertanggung dek badan dan akal.

tiba-tiba datang si pengadu.

masalah dia lagi besar dari aku.
aku punya masalah ciput gila.

💪💪💪

582 notes

etothedtothea:

"Allah (berbuat demikian) untuk menguji apa yang ada dalam dadamu dan untuk membersihkan apa yang ada dalam hatimu. dan Allah Maha Mengetahui isi hati." 3:154
lepaskan segala. takpee. Allah ada. doa. semoga segala persoalan dileraikan semua.
smile broad! :) worry not! you know Allah will never burden you except for what you can bear.
kerana yang namanya musibah itu datangnya dari Allah, pasti ada hikmah, dan hikmah Allah, pasti indah.

etothedtothea:

"Allah (berbuat demikian) untuk menguji apa yang ada dalam dadamu dan untuk membersihkan apa yang ada dalam hatimu. dan Allah Maha Mengetahui isi hati." 3:154

lepaskan segala. takpee. Allah ada. doa. semoga segala persoalan dileraikan semua.

smile broad! :) worry not! you know Allah will never burden you except for what you can bear.

kerana yang namanya musibah itu datangnya dari Allah, pasti ada hikmah, dan hikmah Allah, pasti indah.

(via aishahahmadnasir)

0 notes

jangan nak beremosi lah hai cik midah oooiii pepagi ni… 


assalamualaikum semua. 😘😘😘

jangan nak beremosi lah hai cik midah oooiii pepagi ni…


assalamualaikum semua. 😘😘😘