you don't have to talk if you don't want to..

0 notes

tq @audieyhoiri n @maa_aril tapaukan lamb chop n air goblin ape entah.. hehe @kotakkalam

tq @audieyhoiri n @maa_aril tapaukan lamb chop n air goblin ape entah.. hehe @kotakkalam

0 notes

#hyperlapse


gini laa mok setiap kali nak g mesjik. kalut sokmo. hehehe

mok sokmo kabo asalkan dia dapat jemaah kat mesjik tu dah buat dia happy. :”)

Filed under hyperlapse

0 notes

taman tema dekat kubang gajah temerloh… hak milik orang melayu… bkn racist tapi ini masa kita untuk support…

taman tema dekat kubang gajah temerloh… hak milik orang melayu… bkn racist tapi ini masa kita untuk support…

0 notes

abang paling pendiam dalam keluarga. tahun ni abg yan terpilih program yg kerajaan sediakan tuk imam2 n ketua kampung. tunaikan haji yang ditanggung penuh. Alhamdulillah.

abang paling pendiam dalam keluarga. tahun ni abg yan terpilih program yg kerajaan sediakan tuk imam2 n ketua kampung. tunaikan haji yang ditanggung penuh. Alhamdulillah.

0 notes

dulu masa hantar mak ngan ayah.. umur aku baru 11 tahun. tak igt pun moment2 tu… skrg giliran hantar akak2 n abang2..

2tahun lepas rezeki long buat haji. tahun ni ngah dengan abang yan. kiranya anak mak dah 3orang dpat tunai haji usia muda. Alhamdulillah.

dulu masa hantar mak ngan ayah.. umur aku baru 11 tahun. tak igt pun moment2 tu… skrg giliran hantar akak2 n abang2..

2tahun lepas rezeki long buat haji. tahun ni ngah dengan abang yan. kiranya anak mak dah 3orang dpat tunai haji usia muda. Alhamdulillah.

0 notes

dah tak mampu nak menangis dah. hahahaha

#Repost from @thefaizibrahim with @repostapp

—-

😂😂😂😂😂

dah tak mampu nak menangis dah. hahahaha

#Repost from @thefaizibrahim with @repostapp —- 😂😂😂😂😂

Filed under repost